Προφίλ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΜΜ. ΛΥΤΡΑΣ & Συνεργάτες» εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Σκουφά, αριθμ. 66 στο Κολωνάκι.

Διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό δικηγόρων με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Το γραφείο μας έχει χειριστεί με αρτιότητα σημαντικές υποθέσεις που έγιναν γνωστές για το επιτυχές αποτέλεσμα στο πανελλήνιο.

Οι δικηγόροι του γραφείου μας είναι νομικοί σύμβουλοι πολλών εταιριών, συλλόγων και σωματείων σε όλη την Ελλάδα.

Το γραφείο μας διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, ειδικών επιστημόνων (ιατροδικαστών, ιατρών, γενετιστών, αναλυτών ψηφιακών αρχείων οικονομολόγων, φοροτεχνικών, μηχανικών, κλπ) σε όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εξειδίκευση μας στους τομείς του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου και η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να κινούμαστε αποτελεσματικά στα υψηλά επίπεδα της δικηγορικής πρακτικής, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των υποθέσεων των εντολέων μας.

Απόστολος Εμμ. Λύτρας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ένωσης Μαχόμενων Ποινικολόγων, μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Συνταγματικών και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Δ.Σ.Α, μέλος της Ένωσης Νομικών, μέλος του Erga Omnes.